NOU!

2016.07.25

Ne bucuram sa va anuntam ca sunt disponibile la vanzare minunatele andrelele addiNatures, confectionate din lemn de maslin care nu mai este pe rod, o resursa regenerabila si sustenabila.. Combinatia trasaturilor lemnului de inalta calitate cu designul de prima clasa precum si finisajul cu uleiuri naturale, vegetale, au ca rezultat varfuri de o calitate deosebita. Fibra lemnului este pusa pe deplin in valoare, fiecare varf fiind unic. Frumusete naturala pura!

Varfurile din lemn dur sunt stabile si rezistente, cu suprafata foarte neteda si placuta la lucru, cu o trecere perfecta la cablu si ideale pentru persoanele cu alergie la nichel.

Fabricate in Germania, calitate PREMIUM, lux si rasfat pentru mainile dv.!

 

< Previous item
© firetricotat.ro 2009 Toate drepturile rezervate.

S.C. Marexim Consult S.R.L. CUI: 15254945, Reg. Com: J40/3114/03.03.2003 Program de lucru: Luni - Vineri 9.30 - 17.30


Imaginile prezentate au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Culorile pot fi usor diferite de cele reale din motive tehnice care tin de realizarea cartelelor de culori si de setarile fiecarui calculator/monitor. Firma noastra depune in permanenta eforturi pentru a va furniza informatii cat mai exacte si a le actualiza in cel mai scurt timp posibil. Se poate totusi intampla uneori ca partenerii nostri sa modifice specificatiile sau preturile produselor din oferta fara a ne informa in prealabil sau ca imaginile si/sau informatiile prezentate pe acest site sa contina erori de operare. Din aceste motive confirmarea comenzii se va face dupa verificarea/confirmarea cu furnizorul a disponibilitatii articolului/articolelor comandate. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie cu orice informatii suplimentare.