Info Bazar

2011.01.14

 

Va dorim „La Multi Ani” si un An Nou fericit, cu multa sanatate, cu bucurii, succese si impliniri pe toate planurile!

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in anul care a trecut, va multumim pentru opiniile si sugestiile dv. care sunt foarte importante pentru noi si care ne-au ajutat si ne ajuta sa ne imbunatatim activitatea si nu in ultimul rand va multumim pentru intelegerea dv. atunci cand lucrurile nu au functionat chiar asa cum ne-am fi dorit. 

Ne dorim si ne straduim ca si pe parcursul acestui an sa largim si diversificam gama produselor pe care vi le oferim. Astfel in luna februarie vom fi in masura sa va oferim masinile circulare pentru  tricotat addi-Express si addi-Express Kingsize care speram sa va ajute in realizarea rapida a proiectelor dv.

 

Regretam totodata sa va informam ca, in contextul crizei mondiale care a dus la explozia preturilor la materiile prime, producatorii au anuntat majorarea preturilor la unele produse (fire de tricotat Schachenmayr si auxiliare Milward) cu incepere de la 01.01.2011. In consecinta ne vedem nevoiti sa aplicam aceste majorari  la preturile unora din produsele magazinului.  Precizam ca in continuare nu s-a aplicat majorarea de TVA, majorarea actuala fiind strict cea anuntata de producatori.

Sunt exceptate pentru moment preturile firelor pentru tricotat Gedifra si Rellana si auxiliarelor addi si Prym, pana la eventuale notificari din partea producatorilor.

Va multumim pentru intelegere, va multumim inca o data ca sunteti alaturi de noi si va dorim inspiratie maxima si spor la lucru !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< Previous item
Next item >
© firetricotat.ro 2009 Toate drepturile rezervate.

S.C. Marexim Consult S.R.L. CUI: 15254945, Reg. Com: J40/3114/03.03.2003 Program de lucru: Luni - Vineri 9.30 - 17.30


Imaginile prezentate au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Culorile pot fi usor diferite de cele reale din motive tehnice care tin de realizarea cartelelor de culori si de setarile fiecarui calculator/monitor. Firma noastra depune in permanenta eforturi pentru a va furniza informatii cat mai exacte si a le actualiza in cel mai scurt timp posibil. Se poate totusi intampla uneori ca partenerii nostri sa modifice specificatiile sau preturile produselor din oferta fara a ne informa in prealabil sau ca imaginile si/sau informatiile prezentate pe acest site sa contina erori de operare. Din aceste motive confirmarea comenzii se va face dupa verificarea/confirmarea cu furnizorul a disponibilitatii articolului/articolelor comandate. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie cu orice informatii suplimentare.