Politica de confidentialitate

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor Dvs., inregistrarea si autentificarea pe FIRETRICOTAT.ro implica o parola de acces. Responsabilitatea pastrarii in siguranta a parolei de acces va revine in totalitate.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC MAREXIM CONSULT SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este exclusiv stabilirea contactului cu Dvs., procesarea si livrarea comenzilor si informari legate de functionarea site-ului si de ofertele magazinului.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele decat in situatia in care doriti sa plasati o comanda, acestea fiind necesare pentru procesarea si livrarea comenzii. Prin comenzile pe care le plasati pe baza ofertelor noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre SC MAREXIM CONSULT SRL.

Refuzul dvs. de a furniza datele solicitate are ca si consecinta imposibilitatea procesarii, livrarii si facturarii comenzii/comenzilor Dvs.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către SC MAREXIM CONSULT SRL şi sunt accesibile numai personalului autorizat al societatii. In cazul plasarii de catre Dvs. a unei/unor comenzi, datele necesare realizarii acesteia vor fi comunicate, dupa caz , Postei Romane si/sau serviciilor de curierat rapid, precum si societatii bancare, in situatia in care apare necesitatea unor plati efectuate prin intermediul unei banci.

Aveti posibilitatea de a va exprima optiunea de a primi sau nu din partea SC MAREXIM CONSULT SRL informatii despre produsele, ofertele si promotiile magazinului.

SC MAREXIM CONSULT SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor Dvs., sa nu transmita datele Dvs. personale catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost introduse, respectiv stabilirea contactului cu Dvs., procesarea si livrarea comenzilor si informari legate de functionarea site-ului si de ofertele magazinului.

SC MAREXIM CONSULT SRL se obliga de asemenea sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatiile Dvs. personale.

SC MAREXIM CONSULT SRL nu incurajeaza SPAM-ul si nu transmite adresa Dvs. de e-mail catre terti (persoane fizice sau juridice), nu ofera, nu divulga, nu comercializeaza si nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-ului.

Utilizatorii site-ului au dreptul de a vizualiza numai datele proprii.

Datorita transmiterii si stocarii pe cale electronica a datelor cu caracter personal SC MAREXIM CONSULT SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi de a solicita ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la sediul SC MAREXIM CONSULT SRL.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

SC MAREXIM CONSULT SRL este inregistrata la ANSPDCP cu numarul 11543.