Termeni si conditii

COMANDA MINIMẶ
Datorita costurilor logistice implicate de prelucrarea unei comenzi online, comanda minima este de 50 RON (valoarea mărfii) tinand totodata cont de cantitatea minimă livrabilă specificată pentru fiecare produs si care este impusa de catre producator. Comenzile care nu respecta cerinta de cantitate minima impusa de producator nu vor putea fi prelucrate.
LIVRARE

Termenele de livrare estimate sunt cele mentionate pentru fiecare produs. Exista si cazuri in care termenul de livrare poate fi substantial mai scurt decat cel specificat. Dupa primirea comenzii clientul va fi informat in cel mai scurt timp, prin e-mail, asupra termenului exact de expediere a produsului/produselor comandate. Expedierea se efectueaza prin serviciul de curierat rapid Bookurier.

Tarife Bookurier : 11,00 lei pentru Bucuresti
                             25,00 lei pentru restul localitatilor
(pentru colete cu greutate de pana la 3 kg; pentru colete cu greutate mai mare tarifele vor fi comunicate prin e-mail)
Modificarea tarifelor de catre firma de curierat rapid va avea ca si consecinta modificarea corespunzatoare a tarifelor afisate pe site
.
Comenzile in valoare de minimum 250 RON pentru Bucuresti si 400 RON pentru restul localitatilor beneficiaza de expediere gratuita.
Gratuitatea expedierii nu se cumuleaza cu alte bonusuri si/sau promotii, se va aplica reducerea  cea mai favorabila clientului

PLATA
Preturile produselor sunt exprimate in RON per unitate de produs si nu contin TVA.
Plata se efectuează ramburs. In cazul comenzilor a caror valoare depaseste 200 RON, SC MAREXIM CONSULT SRL isi rezerva dreptul de a solicita plata in avans in contul firmei a sumei reprezentand 50% din valoarea marfii, pe baza facturii proforma expediate de firma prin fax sau e-mail in functie de preferinta clientului.
Produsele comandate raman proprietatea SC MAREXIM CONSULT SRL pana la achitarea integrala a sumelor datorate.
BONUSURI

Ca expresie a aprecierii fata de clientii fideli, SC MAREXIM CONSULT SRL acorda urmatoarele bonusuri de fidelitate pentru comenzile plasate pe site:
- 2% din valoarea comenzii de la comenzi cumulate de peste 1.000 RON, indiferent de intervalul in care se plaseaza comenzile.
- 5% din valoarea comenzii de la comenzi cumulate de peste 2.000 RON, indiferent de intervalul in care se plaseaza comenzile.

Bonusurile de fidelitate nu se cumuleaza cu alte promotii si/sau gratuitatea expedierii, se va aplica reducerea  cea mai favorabila clientului

DECLINAREA RASPUNDERII
Ca urmare a sezonalitatii unora din produsele prezente pe site, producatorii pot decide modificarea caracteristicilor si disponibilitatii acestora fara o notificare prealabila , decizie pentru care SC MAREXIM CONSULT SRL nu poate fi facuta responsabila.
SC MAREXIM CONSULT SRL isi declina de asemenea raspunderea in ceea ce priveste corectitudinea imaginilor si/sau informatiilor furnizate de catre producatori si care pot contine erori de operare.
Pe cale de consecinta imaginile prezentate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala.
PROMOTII

SC MAREXIM CONSULT SRL isi stabileste in mod independent regulamentele promotiilor si ofertelor speciale pe care le initiaza si care sunt anuntate atat prin intermediul site-ului, la sectiunea Info Bazar, cat si prin trimiterea de informatii scrise (newsletter) celor care si-au exprimat in mod expres optiunea pentru primirea acestora. 
Promotiile si/sau ofertele speciale sunt valabile numai in conditiile si pentru perioadele de timp anuntate si in limita stocurilor disponibile.

Promotiile nu se cumuleaza cu bonusurile de fidelitate si/sau gratuitatea expedierii, se va aplica reducerea  cea mai favorabila clientului

RENUNTAREA LA CUMPARARE SI RETURUL
Conform legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Renuntarea la cumparare se efectueaza in baza unei notificari scrise. Produsul returnat ca urmare a renuntarii la cumparare trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va efectua in termen de 30 de zile de la retur. 
In conformitate cu legislatia in vigoare renuntarea la cumparare este aplicabila numai clientilor persoane fizice.
PROPRIETATE INTELECTUALA SI DREPTURI DE AUTOR

Magazinul online www.firetricotat.ro este proprietatea exclusiva a firmei SC MAREXIM CONSULT SRL, aparata de legislatia in vigoare privind drepturile de autor si proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea sau copierea bazei de date, imaginilor, fotografiilor, textelor, modelelor, elementelor grafice si altor elemente fara acordul prealabil explicit al firmei este interzisa si se pedepseste in conformitate cu prevederile legii nr.8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, modificata si adaugita prin Legea nr.285 din 23 iunie 2004 si Ordonanta de Urgenta 123 din 1 septembrie 2005.

© firetricotat.ro 2009 Toate drepturile rezervate.

S.C. Marexim Consult S.R.L. CUI: 15254945, Reg. Com: J40/3114/03.03.2003 Program de lucru: Luni - Vineri 9.30 - 17.30


Imaginile prezentate au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Culorile pot fi usor diferite de cele reale din motive tehnice care tin de realizarea cartelelor de culori si de setarile fiecarui calculator/monitor. Firma noastra depune in permanenta eforturi pentru a va furniza informatii cat mai exacte si a le actualiza in cel mai scurt timp posibil. Se poate totusi intampla uneori ca partenerii nostri sa modifice specificatiile sau preturile produselor din oferta fara a ne informa in prealabil sau ca imaginile si/sau informatiile prezentate pe acest site sa contina erori de operare. Din aceste motive confirmarea comenzii se va face dupa verificarea/confirmarea cu furnizorul a disponibilitatii articolului/articolelor comandate. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie cu orice informatii suplimentare.