Despre noi

Ideea deschiderii acestui magazin a izvorât din pasiunea pentru tricotat şi din convingerea că tricotajele sunt o modalitate de exprimare a originalităţii şi individualităţii.

Dorim ca firele de calitate deosebită, ale unor firme de renume, pe care vi le oferim, să vă încânte permanent, atât in timp ce le lucraţi cât şi prin piesele rezultate. 

Ne vom strădui să actualizăm permanent oferta aducându-vă cele mai noi tendinţe ale modei atât in privinţa culorilor cât şi a texturilor, păstrând in acelaşi timp liniile clasice din ofertele partenerilor noştri. 

Daţi frâu liber imaginaţiei şi începeţi. Veţi fi UNICE!

 

© firetricotat.ro 2009 Toate drepturile rezervate.

S.C. Marexim Consult S.R.L. CUI: 15254945, Reg. Com: J40/3114/03.03.2003 Program de lucru: Luni - Vineri 9.30 - 17.30


Imaginile prezentate au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Culorile pot fi usor diferite de cele reale din motive tehnice care tin de realizarea cartelelor de culori si de setarile fiecarui calculator/monitor. Firma noastra depune in permanenta eforturi pentru a va furniza informatii cat mai exacte si a le actualiza in cel mai scurt timp posibil. Se poate totusi intampla uneori ca partenerii nostri sa modifice specificatiile sau preturile produselor din oferta fara a ne informa in prealabil sau ca imaginile si/sau informatiile prezentate pe acest site sa contina erori de operare. Din aceste motive confirmarea comenzii se va face dupa verificarea/confirmarea cu furnizorul a disponibilitatii articolului/articolelor comandate. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie cu orice informatii suplimentare.